Her får du opskriften på et nemt og lækkert grønt tilbehør, der passer godt til alt lige fra kødboller til falafel til skaldyr og (særligt fast hvid) fisk.
Retten består af squashetti (spiralizet squash), som vendes i en avocadocreme og drysses med masser af frisk persille – sundt, enkelt og med masser af god smag!
TIP! Skræl squashen inden du kører den igennem spiralizeren, hvis det skal ligne almindelig spaghetti mest muligt.
Tilbehør til 2-4 personer afhængigt af, om der er andet tilbehør eller ej
4 squash
2 avocado
Limesaft og Himalayasalt
1 lille potte frisk kruspersille (persille kan snildt erstattes af fx koriander eller basilikum!)
1. Skræl squashene og kør dem igennem en spiralizer (dette kan sagtens gøres på forhånd – opbevar squashettien i en lukket beholder på køl i et par dage).
2. Halver avocadoerne, fjern stenene og skrab kødet ud.
3. Med en stavblender blendes kødet sammen til en glat creme – smag til med limesaft og Himalayasalt.
4. Vend squashstrimlerne i avocadocremen og vend godt rundt, så alt dækkes.
5. Hak persillen fint og drys den over den cremede squashetti.
6. Server straks.
Kunne du li’ opskriften?
Du finder mange flere lignende opskrifter i mine eBøger, som alle netop nu er sat ned med min. 50%!
Se de forskellige titler, priser og se uddrag fra bøgerne – med masser af gratis opskrifter! – lige her i min shop.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du en rabatkode, så du kan spare 25% på din første konsultation samt eBogen ‘Boost dit immunforsvar’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.