Jeg er så småt ved at være i bedring efter en intens omgang akut bronkitis (som bl.a. homøopati virkeligt har hjulpet på undervejs!) og det er grunden til, at der har været lidt stille på bloggen den sidste uges tid.
I dag synes jeg, at energien var til at dele en opskrift og helt oplagt – det fantastiske vejr taget i betragtning – var en nem og lækker isopskrift, hvor mango og kokosyoghurt spiller hovedrollerne.
For en iskold mangolassi er ikke kun formidabel, når du spiser stærk mad, den kan også gøre underværker i sommervarmen – og ja, den cremede mango ‘milk’shake fungerer også virkeligt godt som is!
Mangolassi ispindene er super nemme at lave og kræver kun 4 ingredienser, en blender, isforme, en fryser og få minutters aktiv arbejdstid.
TIP! Hvis du er vild med chokolade, kan du prøve at pynte de frosne is med lidt smeltet mørk chokolade for et lækkert knas.
Til ca. 4-6 ispinde (afhængigt af størrelsen på dine isforme)
200g sød og moden mango (vægt uden sten og skræl)
200g kokosyoghurt eller fuldfed kokosmælk (tilsæt evt. 1 tsk. – 1 spsk. citronsaft, hvis du bruger kokosmælk) – hvis du spiser mejeriprodukter, kan du også bruge almindelig yoghurt naturel eller græsk yoghurt
Kornene af 1 vanillestang
1 knsp. Himalayasalt
Smag evt. til med lidt lys honning eller ahornsirup
1. Kombiner alle ingredienser i en blender og blend til en cremet smoothie.
2. Smag lassien til og fordel den i isformene.
3. Sæt isene i fryseren i 4-8 timer eller indtil de er gennemfrosne – enjoy!
Kunne du li’ opskriften?
Du finder mange flere lignende opskrifter på lækre is uden mælk, hvidt sukker, gluten og e-numre i mine eBog ‘Istid‘. Du sparer lige nu over 50% på bogen – se mere her.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev!
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du en rabatkode, så du kan spare 25% på din første konsultation samt eBogen ‘Boost dit immunforsvar’, når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.