Kondenseret kokosmælk – hvad drømme (og muligvis tung vejrtrækning) er lavet af!
Kondenseret kokosmælk er det lækreste fede og søde produkt, der kan bruges til så mange ting fx karamel, konfekt og knas, bagværk, is, som erstatning for sødning og mælk i kaffe og te, osv.
Til ca. 1 L
1 L kokosmælk
½ L ahornsirup
1. Kombiner kokosmælk og sirup i en gryde og bring blandingen i kog.
2. Skru ned for varmen og lad blandingen simre i 1-1½ time.
3. Det er vigtigt, at du rimelig konstant rører i gryden fra start til slut.
4. Efter gerne 1½ times simretid er den kondenserede kokosmælk nu fed og sød og næsten helt karamelagtig i smag og udseende. Den kondenserede kokosmælk skal gerne være reduceret til ca. 1 L.
5. Hæld den kondenserede kokosmælk på et skoldet glas og opbevar på køl i op til 1-2 uger.
Kunne du li’ opskriften?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få lækre opskrifter og viden om naturlig sundhed leveret direkte i din indbakke.
Lige nu får du eBogen ‘Boost dit immunforsvar’ samt mailserien ‘De 7 bedste tips til en vinter med færre sygedage’ , når du tilmelder dig – tilmeld dig her
Har du spørgsmål til opskriften eller har du måske afprøvet den og vil du fortælle, hvad du synes om den?
Skriv meget gerne en kommentar nedenfor – jeg ser frem til at høre fra dig!
Disclaimer: Information, råd og opskrifter i dette blogindlæg kan ikke stå i stedet for diagnosticering, behandling og vejledning hos egen læge og følges på eget ansvar.